Fagerlia Skisenter BA

2016: Anskaffelse av ny brukt tråkkemaskin - delfinansiering - kr 250 000

Fagerlia Skisenter er ei kortreist lita alpinperle for skikjørere av alle slag; nybegynnere, erfarne on og off-pistere, brettkjørere, ja, for alle kjørere på alle nivå, men med mest fokus på barn og ungdom. Fagerlia Skisenter skriver i sin søknad:

Fagerlia Skisenter BA er en organisasjon som driver skitrekk på Fagerlia i Gjemnes Kommune. Ski-trekket har siden åpning i 1983, blitt driftet på dugnad av frivillige ildsjeler i Indre Gjemnes, og er en populær arena for barn og unge som er interessert i alpin skisport. Beliggenheten til skitrekket gjør at det stort sett er stabile, gode snøforhold, og med unntak av noen år på -90 tallet, har det vært kontinuerlig drift i anlegget siden oppstart.
Organisasjonen har tre andels-eiere, Angvik IL,Flemma IL og Osmarka IL.
 

Fagerlia Skisenter søker om midler til å investere i ny/brukt tråkkemaskin. Maskinen vi har idag er både gammel og utslitt. Skal vi greie å opprettholde drift i skitrekket til neste sesong, så er vi avhengig av en ny maskin. De siste sesongene har vi brukt veldig mye tid og ressurser på reparasjon av dagens nærmere 30 år gammel tråkkemaskin, ressurser som vi heller ønsker å bruke på å videreutvikle bakken og anlegget forøvrig. Inntektsgrunnlaget til Fagerlia Skisenter er både begrenset og varierende, så laget har ingen mulighet til å finansiere innkjøp av ny tråkkemaskin på egenhånd.


IMG_0670.jpg IMG_0671.jpg IMG_7314.jpg IMG_7311.jpg IMG_7312.jpg IMG_7313.jpg

Skriv ut

Sparebankstiftelsen Tingvoll
Daglig leder: Finn Moe Stene

Kontoradresse:
Vågaveien 147
Postboks 115, 6630 Tingvoll

Kontakt:
Telefon: 913 20 411
E-post: post@iTingvoll.no