Frøknene Frydenlunds dukketeater

2018: Anskaffe mobilt dukketeaterutstyr - kr 50 000

Vi er en glad gjeng på seks personer som i fjor startet opp med dukketeater på Tingvoll. Vi er så heldige at vi har fått ta over fantastisk fint utstyr etter Frøknene Frydenlunds dukketeater, et dukketeater som har hatt tilhold i Bergen i 30 år. Vi er kjempeglade for å kunne videreføre fortellerlyst og eventyr med alle disse fantastiske dukkene, og ønsker nå å spre glede i Tingvoll og omegn. Vi har allerede hatt flere forestillinger, og håper og ønsker å spre glede og undring i årene fremover. Dukketeatergruppen har base i Tingvoll økopark, men har planer om å reise rundt i Tingvoll og omegn med forestillinger og kurs. 

 

Prosjekt:
Vårt prosjekt er å lage en mobil scene som er lett å frakte, montere og demontere. Vi ønsker en scene som er fleksibel i form slik at den kan brukes av barn og voksne. Vi håper å engasjere barn og ungdom til å være med å spille dukketeater. Vi vil arrangere kurs spesielt med tanke på å rekruttere og engasjere flere spillere.


Dukketeatertruppen har som mål å skape en verden av undring og eventyr for store og små, å få øyne til å funkle og hjerter til å smelte. Både barn og voksne trenger øyeblikk å undre seg over, å kjenne at verden er magisk. Dette ønsker vi å bidra til med våre forestillinger. I en forestilling kan man legge alvor, kunnskap, glede og mye mer for å formidle budskapet til publikum. Mennesker i alle aldre liker historier, og vi kan nå bredt ut - spesielt dersom vi har utstyr som lett kan flyttes. Vi ønsker også å være med å gi lyst til å utfolde seg, til å være med og skape eventyr og fabler for framtiden. Barn og unge kan inviteres med i fantasiens verden, og nye historier oppstå.

Dukketeater.jpg

Skriv ut

Andre tildelinger:

Sparebankstiftelsen Tingvoll
Daglig leder: Finn Moe Stene

Kontoradresse:
Vågaveien 147
Postboks 115, 6630 Tingvoll

Kontakt:
Telefon: 913 20 411
E-post: post@iTingvoll.no